Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı 17 Mart 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesinde eksik bulunana bazı kadrolar için memur alımı gerçekleştirecek. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı , Türkiye Genom Projesi kapsamında Biyobanka alt yapısının kurulması ve geliştirilmesinde koordinasyonu sağlayacak, genetik alanında projelerin üretilmesi ve yönetilmesi süreçlerinde görev yapacak 8 memur personel alacak. Alımı yapılacak olan 8 kişinin karo dağılımı doktora derecesinde 5 araştırmacı ve yüksek lisans derecesinde 3 uzman personel alacak. 8 kişilik kadro içinde aranan özel şartlar farklıdır. 

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı alım kadroları için adaylardan genel olarak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki a bendinin 1,4,5,6,7 ve 8 numaralı şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,  herhangi  bir suç hükümlülüğü bulunmamak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlik görevini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ( sadece erkek adaylar için geçerli bir şarttır ), yapılacak güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, belirtilen yabancı dil yeterlilik sınavlarından istenilen puanları almak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmaması, Doktorası olan Yabancı uzmanlar için Türk vatandaşlığı şartı aranmaz ve çalışma süresinin bir yılı aşması halinde çalışma izni olması şartı aranır. Ayrıca bunlar dışında aranan diğer özel şartlara ulaşmak için Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini yeni sekmede açabilirsiniz. İlanın tam metninden ilan hakkında daha detaylı bilgi alabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

Başvuruda bulunacak olan memur personel adayları ise, ilan yayaınladnıktan itibaren başlayacak olup en geç, 27 Mart 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular son başvuru günü saat 18: 00 a kadar mutlaka yapılması gerekmektedir. Ayrıca başvurular istenilen belgeler ile birlikte şahsen yapılacaktır. Posta yolu ile veya elektronik posta yolu ile yapılan başvurular sayılmıyacaktır. 
Editör: TE Bilisim