Türkiye İş Kurumu tarafından yapılmış olan duyuruya göre, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) bünyesinde bulunan personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 20 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapıyor. Alımlar Ankara ve istanbul illerinde yapılacaktır. Adaylar başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları şarttır. Alım kadroları ve alım yaplacak bölgeler aşağıdaki gibidir.

ALIM KADROLARI:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) bünyesine, İŞKUR aracılığı ile Ankara'da, 5 Büro Memuru ( İdari İşler ) ve 1 Grafiker olmakz üere 4 kişi alacak. İstanbul ili için ise, 11 Büro Memuru ( İdari İşler ), 1 bilgisayar programcısı, 1 Grafiker alım yapılacaktır.

ADAYLARDAN ARANAN NİTELİKLER:

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) iş başvurusunda bulunacak adaylar, kadro derecesine göre ve mesleki alanına göre gerekli bilgiye sahip olmak, ÖSYM tarafından yapılmış olan 2016 ylılna ait Kamu Personeli Seçme Sınavından lisans mezunu olmak sureti ile KPSSP3 puan türünden puan almış olmak, işinde istenilen tecrüne yılına sahip olmak ve İstenilen yabancı dil sınavından gereçeli puan almış olmak şartları aranacaktır. Adaylar bu şartları taşımaları halinde başvurularını gerçekleştirebilir ve Yapılacak olan yazılı ve sözlü sınava katılabilirler.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayımlandığı tarih itibari ile ( 26 Eylül 2017 ) başlayabilirler. Ancak başvurular en geç 10 gün içerisinde yani 05 Ekim 2017 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Türkiye İş Kurumu İl Şube müdürlüklerinden veya www.iskur.gov.tr adresinden yapabilirler. Ayrıca gerçeğe aykırı belge beyanında bulunan adayların başvuruları kabul edilemez. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ise Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilirler.

Editör: TE Bilisim