Geçtiğimiz günlerde ilanı yayımlanmış olan Türkiye Maarif Vakfı mrmu alımı ilanı için başvurular 10 Ocak 2018 tarihi itibari ile başlamıştı. Başvuruları başlayan ilan içni artık son günlere gelindi. Hala başvuru yapmamış olan veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar bir an önce başvurularını gerçekleştirebilirler. Buna göre Türkiye Maarif Vakfı farklı alanlarda toplamda 30 kişilik boş kadro ile Uzman yardımcısı alacak. 

Başvuru şartlarının tamamını taşıyan adaylar başvuru yapabilirler. Başvuru işlemini yapmış adaylar Türkiye Maarif Vakfı resmi internet sitesinde sınava katılmaya hak kazanan adaylar olara kduyurulacaktır. Duyuru işlemi sonrasında adı geçen adaylar Yazılı ve Mülakat sınavına katılacaklardır. Sınav iki aşamadan gerçekleştirilecek olup Sınavın yazılı bölümü 17 Şubat 2018 tarihinde İstanbul'da yapılacaktır.Yazılı sınavdan başarılı olan adaylar kadro sayısının dört katı kadarr adaya sözlü sınav yeri, günü adresi, saate ilişkin duyuru sınav tarihinden 7 gün önce duyurulacaktır.

BAŞVURU ŞARTLRI NELERDİR?

Türkiye Maarif Vakfı uzman yardımcısına başvuru yapacak adaylar, Türkiye cumhuriyeti vatamdaşı olmak, Askerliği ile ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sınavın yapıldığı tarih itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, alımı yapılacak alanlarda en az dört yıllık eğitim veren fakültelerin bölümlerinden veya lisansüstü alanlarından mezun veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından kabul edilmiş olan yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan bu alanlar için ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Sınavından İngilizce, Fransızca, Arapça, Almanca dillerinden en az C seviyesinde puan almış olmaları şarttır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına 10 Ocak 2018 tarihi ile başlamışlardı. Buna göre başvurularda artık son günlere gelindi. Adaylar başvurularını en geç 21 Ocak 2018 tarihi saat 23:59 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını kariyer.turkiyemaarif.org adresi üzerinden gerçeltşreceklerdir. Bunun dışında şahsen veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metni, Sınav bilgileri, Alım yapılacak alan bilgileri gibi detaylara Buraya Tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim