Türkiye İstatistik Kurumu 41 Memur Alacak
Türkiye İstatistik Kurumu memur alımı yapacak. Türkiye İstatistik Kurumu bünyesinin memur personel ihtiyacını karşılamak üzere çeşitli pozisyonlarda ve farklı niteliklerde toplamda 41 adet Uzman Yardımcısı Alacak. Sizde Türkiye İstatistik Kurumu iş başvurusunda bulunmak için haberimizin devamını inceleyiniz.
Türkiye İstatistik Kurumu Uzmanı olarak yetiştirilmek üzere sınavla, Merkez Teşkilatına, aşağıda okul bölümü, puan türü ve sayısı belirtilen toplam 41 adet Türkiye İstatistik Kurumu Uzman Yardımcısı alınacaktır. 
GENEL ŞARTLAR:
     - Türkiye’nin her yerinde devamlı olarak görev yapmasına sağlık açısından engeli bulunmamak,
     - Üniversitelerin en az 4 yıllık lisans eğitimi veren Fakültelerin; İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, İktisat, İşletme, Ekonometri, Uluslararası İlişkiler, Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Matematik ile Mühendislik Fakültelerinin Bilgisayar Mühendisliği ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarının birisinden mezun olmak, 
     - Süresi içinde başvurmak ve giriş sınavı için istenilen belgeleri kuruma vermiş bulunmak, Giriş sınavına başvuran adaylardan; yukarıda belirtilen okul ve bölüm dışında müracaat eden adayların müracaatları geçerli sayılmayacaktır
     - Giriş Sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olmak . (01/01/1981) tarih ve sonraki doğumlular) 
     - 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun değişik 48’inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartları taşımak,
 BAŞVURULAR:
Başvuru için aşağıda sayılan belgelerle 31/12/2015 tarihinden itibaren 18/01/2016 günü Saat 18:00’a kadar Türkiye İstatistik Kurumu İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Devlet Mah. Necatibey Cad. No:114 06420 Çankaya/ANKARA adresine elden veya posta yolu ile başvurulması gerekmektedir. Bu tarihten sonra yapılan başvurular ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 
Editör: TE Bilisim