Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Memur Alımı 2016
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu memur alımı gerçekleştiriyor. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu yapmış olduğu duyurusuna göre kadrosundaki boş pozisyonları doldurmak amaçlı Danışman alıyor. Sizde başvuruda bulunmak için haberimizin devamında verilen bilgileri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilrisiniz.
Türkiye Halk Sağlığı Kurumu 05 Şubat 2016 tarihli yapmış olduğu ilan duyurusuna göre kadrosundaki eksikşiği tamamlamak amaçlı Danışman alımı yapıyor. Alınacak olan çalışanlar Türkiye Halk Sağlığı Kurumunun aradığı şartlara uygun bir aday olmaları gerekmektedir. Aranan şartlar ve başvuru bilgileri şöyledir:
ARANAN ŞARTLAR:
      - Yazılım geliştirmede en az 3 yıllık deneyimi olan adaylar, 
     - Üniversitelerin Bilgisayar Bilimleri veya Mühendisliği bölümlerinden 4 yıllık mezun olan adaylar,
     - İyi derecede ingilizce bilen adaylar,
     - Mobil teknolojilerini kullanabiliyor olmak,
     - Microsoft .Net - C#/ MS Reporting Services, J2EE - JAVA ve Oracle Forms/Reports, Builder - PL/SQL platformlarında kurumsal yazılım geliştirmiş olmak,
     - Yazılım mimarisi geliştirme, veritabanı tasarımı, uçtan uca uygulama geliştirme ve uygulamaya alma konusunda deneyimli olmak, tercihen kullanıcı eğitimleri vermiş olmak,
     - Team Foundation Server üzerinde proje geliştirmiş olmak,
     - Geniş Ölçekli Web tabanlı (çok katmanlı) uygulama geliştirmiş ve , Windows Servisleri konusunda deneyimli olmak,
     - Güncel (MsSQL, Oracle) veritabanları üzerinde uygulama geliştirmiş ve ilişkisel veritabanı mantığına hakim olmak, en az 5 yıllık deneyim.
BAŞVURULAR:
Başvruda bulunacak olan adaylar, en geç 22 Şubat 2016 tarihi saat 18:00 a kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, e-mail göndeerilere yapılacaktır.
Editör: TE Bilisim