Türkiye Atom Enerjisi Kurumu yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadro ve alanlarda toplamda 9 kişilik boş kadro ile Uzman Yardımcısı alacak. Alımlar Türkiye Atom Enerjisi Kurumu tarafından yapılacak olan Uzman Yardımcılığı Sınavı ile belirlenecek.Başvurusunu yapan adaylar, Sınav Yarışma şeklinde 22 Ocak 2018 tarihi ile 26 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Buna göre adayların başvuru yapabilmeleri için KPSS ve YDS den puan almış olmaları şarttır.

HANGİ ALANLARDA ALIM YAPILACAK?

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu bünmyesine toplamda 9 kişilik kadro ile alım yapacak olup, Nükleer Enerji Mühendisliği 2, Makine Mühendisliği 1, İnşaat Mühendisliği 2, Endüstri Mühendisliği 2 ve Hukuk alanında 2 kişi olmak üzere alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak olan adaylar, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2017 yılında ÖSYM tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavından Hukuk alanında KPSSP4 ve Diğer alanlarda KPSSP1 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Yabancı Dil Sınavından İngilizce veya Rusça veya Japonca dilinden en az C Seviyesinde puan almış olmak, Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim fakültelerinden mezun olmak ve 2018 Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularını en geç 08 Ocak 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, http://www.taek.gov.tr internet sitesinden başvuru formunu temin ederek “Türkiye Atom Enerjisi, Kurumu Mustafa Kemal Mahallesi, Dumlupınar Bulvarı, No:192, 06510 Çankaya/ANKARA” adresine teslim etmeleri veya posta yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak detaylı bilgi alabilirler.