Türk Akreditasyon Kurumu geçtiğimiz ay memur alım duyurusu yapmıştı. Yapılan duyuruya göre Türk Akreditasyon Kurumu bünyesindeki memur eksikliğini karşılamak amaçlı 15 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. Türk Akreditasyon Kurumu 15 Uzman Yardımcısı alacak. Adaylar başvurularına bu gün itibaari ile başlayabilirler. Adayların başvuru yapabilmeleri için Türk Akreditasyon Kurumu tarafından aranan genel şartları taşımaları gerekmektedir. Genel Şartları taşıyan adaylar. Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavına başvuru yapabilirler.

Türk Akreditasyon Kurumu 15 kişilik Uzman Yardımcısı kadrosu ile, Biyoloji 1, Çevre Mühendisliği 1, Elektrik veya Elektronik Mühendisliği 3, Endüstri Mühendisliği 2, Gıda Mühendisliği 1, İnşaat Mühendisliği 2, Kimya Mühendisliği 1, Makine Mühendisliği 3 ve Veterinerlik  bölümlerinden mezun olmuş 1 kişi alınacaktır.

SINAVA BAŞVURU ŞARTLARI:

Türk Akreditasyon Kurumu Uzman yardımcılığı giriş sınavına başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP2 puan türünden en az 70 puan almış olmak, En az dört yıllık lisans eğitimi veren Biyoloji, Veterinerlik ve Mühendislik bölümlerinden mezun olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtiçi veya yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak şartlarını taşımak zorundadırlar.

BAŞVURULAR BAŞLADI:

Türk Akreditasyon Kurumu memur alımı başvuruları bugün ( 07 Kasım 2017 ) tarihi itibari ile başladı. Adaylar başvurularını en geç 14 Kasım 2017 tarihine kadar saat 23:59 a kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını elektronik ortamda Kurumun www.turkak.org.tr elektronik adresinde açılmış olan "Akreditasyon Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavı - 2017" bağlantısı üzerinden yapacaklardır. Bunun dışında yapılacak şahsen başvuru veya posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini inceleyerek istenilen belgelere ve diğer bilgilere ulaşabilirsiniz. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim