Türk Hava Yolları ( THY ) kendi resmi internet sitesinde yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak için Kabin memuru alımı yapacğaını belirtti. Söz konusu ilana başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

Buna göre THY tarafındna yapılan duyuruya göre, THY dünyada en fazla ülkeye havayolu olan, yaptığı uluslararası spnsorluklar ve kazandığı bir çok ödül ile Türkiye CUmhuriyetini dünyada gururla temsil eden bir firmadır. Buna göre THy ortaklığının büyüme sürecinde Kabin Memuru olarak yer almak isteyen, hizmet sektöründe iletişim becerisi yüksek, ekip çalışmasına yatkın, dinamik ve güleryüzlü olan Bayan Kabin memurları alımı yapacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Türk Hava Yolları kabin memuru alım ilanına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak veya Mavi kart sahibi olmak, 01 Ocak 1988 ile 31 Aralık 1997 tarihleri arasında doğmuş olmak, İyi derecede ingilizce bilmek ve tercih sebebi ile ikinci bir yabancı dil bilmek, En az lise mezunu olmak, Adli sicil kaydı ve adli sicil arşivi bulunmamak, Boy ve kilo orantısı çerçevesinde 160 cm ile 180 cm boyları arasında olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına elverişli olmak, THY kabin memuru üniforması giydiğinde vücudunun görünecek kısımlarında dövmei yanık, yara izi ve piercing vb. bulunmamak ve daha önce çalıştığı havacılık kuruluşlarından veya THY den disiplin cezaıs ile veya sağlık nedeni ile görevinden ayrılmamış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Söz konusu ilana başvurur yapacak adaylar başvurularını Türk Hava Yoları ( THY ) resmi internet sitesi üzerinden elektonik ortamda yapmaları gerekmektedir. Adayların başvuru yapabilmeleri için öncelikle belirtilen bütün nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre mülakat öncesinde belirtilen şartlaı belhelemesi istenecek ve kriterlere uygun olmayan adaylar tespit edildiğinde başvur usürecine devam edemeyeceklerdir. İlan hakında detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için Buraya Tıklayınız.