TEİAŞ ( Türkiye Elektrik İletim A.Ş ) bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından ilan yayımlanmıştı. Yayımlanana ilana göre Türkiye Elektrik İletim A.Ş bünyesine 10 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı alacak. Buna göre Türkiye Elektrik İletim A.Ş yapacağı Müfettiş Yardımcısı Giriş sonucunda bünyesine memur alımı gerçekleştirecek.

Söz konusu olan giriş sınavı adayların Kamu personeli Seçme Sınavı ve Yabancı Dİl Sınavı esas alınarak yapılacak ortalama sonucunda yapılacaktır. Bu sebeple adaylardan 2017 yılı KPSS puan şartı ve 2016, 2017 veya 2018 YDS puan şartı aranacaktır.

BAŞVURULAR BU GÜN SONA ERİYOR!

TEİAŞ ( Türkiye Elektrik İletim A.Ş ) memur alımı başvuruları başvuruları 19 Şubat 2018 tarihi itibari ile başlamıştı. Hala başvuru yapmamış olan veya başvurularını tamamlamamış olan adaylar en geç bugün ( 09 Mart 2018 ) içerisinde başvurularını saat 16:30 a kadar gerçekleştirmeleri şarttır. Buna göre adaylar başvurularını, “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2 A Blok (Kat:15) (06520) Balgat/Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta ile yapılabilir.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİ?

Türkiye Elektrik İletim A.Ş alımını yapacağı Müfettiş Yardımcısı kadrosu için adayladan, 2017 yılı Kamu Personeli Seçme Snavından KPSSP48 puan türünden en az 75 puan almış olmak, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dİl Sınavından İngilizce, Fransızca veya Almanca dillerinden birinden en az 60 puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, TEİAŞ Müfettiş Yardımcılığı sınavına bir defadan fazla girmemiş olmak, Askerliğini yapmış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve en az 4 yılık eğitim veren fakültelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim fakültelerinden mezun olmuk şartları aranmaktadır. 

İlanın Tam Metni