Geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre TEİAŞ bünyesinde bulunan memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. İlana göre TEİAŞ 10 kişilik boş kadro ile Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına yapacağı Giriş sınavı ile 10 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alacak. TEİAŞ alımını yapacağı kadro için adaylara Giriş sınavını 07 Nisans 2018 tarihinde Cumartesi günü 09.00-12.00 ve 13.30-16.30 saatleri arasında sınav yapacaktır. Adaylara sınava katılabilmeleri için aranan bütün nitelikleri taşımak zorundadırlar. Buna göre sınav “TEİAŞ Genel Müdürlüğü Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2 Balgat/Çankaya/ANKARA” adresinde yapılacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) memur alımı ilanına başvuru yapacak adaylar, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, Yapılacak giriş sınavına bir defadan fazla katılmamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasında Sicili temiz çıkmak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP48 puan türünden en az 75 puan ve üzeri puan almış olmak, 2016, 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Yabancı Dİl Sınavından Fransızca veya Almanca dillerinden birinden en az 60 puan almış olmak ve Fakültelerin en az 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak nitelikleri aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

Adaylar Başvurularına bugün ( 19 Şubat 2018 ) itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 09 Mart 2018 tarihi saat 16:30 a kadar “Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Nasuh Akar Mahallesi Türkocağı Caddesi No:2 A Blok (Kat:15) (06520) Balgat/Çankaya/ANKARA” adresine şahsen veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini inceleyerek daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim