Devlet Personel Başkanlığı 17 Kasım 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna, TCDD Taşımacılık bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı Açıktan Memur alımı yapacak. Devlet Demir Yolları Taşımacılık bünyesine, 9 kişilik boş kadro ile Müfettiş yardımcısı kadrosuna açıktan atama ile alım yapacak. Ayrıca adaylar, TCDD tarafından yapılacak olan Müfettiş yardımcılığı giriş sınavına katılacaklardır.

Adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumlarına göre bir sıralama yapılacak ve sonuca göre ilk 90 kişi yazılı sınava çağırılacaktır. yazılı sınava girmeye hak kazananların listesi TCDD Taşımacılık resmi internet sayfasında 27 Aralık 2017 tarihinde duyurulacaktır.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

TCDD Taşımacılık aım yapacağı kadrolar için adaylardan, Hukuk, Siyasal, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile en az 4 yıl eğitim veren ve bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ya da yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olmak, yapılacak soruşturma sonucunda sicili ve arşivi temiz çıkmak, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından A Grubu puan sırasına göre KPSSP48 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak, Yapılacak sınava iki defadan fazla katılmamış olmak ve Müfettişliğin gerektirdiği yeteneğe sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular ilanın resmi gazetede yayımlanmasının ardından başlayacak ve adaylar başvurlarını en geç 22 Aralık 2017 tarihine kadar saat 17:30 a kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular  TCDD taşımacılık resmi internet sayfasından veya başvuru yapılacak adresten temin edilecek başvuru formu ile birlikte ve başvuru için istenilen belgeler ile birlikte “TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı Altındağ ilçesi, Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/Ankara PK 06330” şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır.

İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.