Tarım Kredi Kooperatifleri yayımlamış olduğu ilana göre bünyesinde bulunan memur personel eksiliğini gidermek için alım yapacağını belirtti. Buna göre Tarım Kredi Kooperatifleri 8 kişilik boş pozisyon ile Bölge Birliği Müdürlüğüne Kontrolör Yardımcısı alımı yapacak. Ayrıca adaylar Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından yapılacak Giriş sınavı ile değerlendireleceklerdir.

İlgili Giriş sınavı 18 Ağustos 2018 tarihinde saat 09:30'da Ankara'da yazılı olarak yapılacak. Sonrasında ise Yazılı sınavdan başarılı olan adaylar Sözlü Sınava çağırılacaklardır. Ancak adayların söz konusu olan Giriş sınavına katılabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Tarım Kredi Kooperatifleri Kontrolör Yardımcısı alımına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni hakları kullanma Ehliyetine Sahip olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak Kontrolör Yardımcısı Sınavına ikinci kez katılıyor olmamak, Dört yıllık eğitim veren üniversitelerin hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi ve Bankacılık gibi bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan Yurtdışı veya Yurtiçi yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSS P 48 puan türünden en az 70 puan ve üzeri puan almış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak ve Yapılacak Giriş sınavı itibari ile 30 yaşından büyük olmamak şartlarını taşıyan her aday başvuruda bulunabilecektir.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına 17 Temmuz 2018 tarihi itibari ile başladılar ve başvurularını en geç 03 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, Tarım Kredi Kooperatifleri resmi İnternet sitesinden temin edilecek başvuru formunu doldurup istenilen belgeler ile birlikte son başvuru günü saat 18:00'a kadar, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürlüğüne veya Bölge Müdürlüklerine şahsen yapılacaktır.

İlan hakkında detaylı bilgi almak için ve ilanın tam metnine ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim