Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı sözleşmeli memur alımı yapacak. En az 60 KPSS puanı bulunan adayların başvuru yapabileceği alımlarda başvuru şartları da belli oldu.

Şırnak-Habur Veteriner Sınır Kontrol Müdürlüğüne yapılacak olan personeller 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda 4/B maddesi gereğinde istihdam edilecek. Veteriner Hekim pozisyonundaki 4 kişilik alımda KPSS sıralamasında P3 puanları esas alınarak sıralamaya göre en yüksek puandan düşüğe sıralama yapılarak alım yapılacak. Adaylarda istenilen özel şartlara göre Veteriner Fakültesi Mezunu olmak, 2016 KPSS B grubu P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak isteniliyor. 

Yaş şartı: Adayların 35 yaşını doldurmamış olması isteniliyor.Erkek adayların askerlik ile ilişiği bulunmaması, vardıyalı çalışmaya engeli olmaması, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuçlanması, görevini sürdürecek herhangi bir akıl hastalığının bulunmaması, emeklilik ve yaşlı aylığı almıyor olması şartları isteniliyor.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Başvurular 2 Temmuz tarihi itibari ile başladı. 13 Temmuz tarihine kadar devam edecek. Değerlendirme süreci 17 Temmuza kadar sonuçlanacak. Sonuçlar 18 Temmuz tarihinde sonuçlanacak. 

İlan detayları için tıklayın

Editör: TE Bilisim