Kamuda,  eğitim düzeyinde en az lise mezunu bulunan KPSS puanı ile yada KPSS puanı olmadan çok sayıda alımlar devam ediyor. Bunun yanı sıra yeni alım yapacak kurumlar kadro değişikliği yaparak yeni ilanlara hazırlanmaktalar. 23 Haziran tarihili resmi gazetede yayımalanan kadro değişikliği ile SGK'da 261 kadro daha açıldı. SGK ne zaman personel, memur alımı yapacak?

SGK MEMURU ALIMI YAPACAK MI?

Sosyal Güvenlik Kurumunun merkez ve taşra teşkilartlarında boş bulunan kadrolarında değişiklikler yapıldı. Merkez teşkilatlarda 67, taşra teşkilatlarında ise 194 kadronun değişikliğe gidilmesine karar verildi. Sayılarda değişiklik yapılmasada kadrolarda yapaılan değişiklikler, SGK'da ihtiyaç bulunan kadrolar olarak algılandı. Bununla birlikte SGK alımları ne zaman yapacağı hakkında henüz bir açıklama yapmadı. 

Diğer yandan resmi gazetede yayımlanan diğer kadro değişiklikleri, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünde yapıldı. Bu kurumlarda yapılacak olan personel alımları merkezi atamalarda yapılmakta. 

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim