Sosyal Güvenlik Kurumu Mayıs ayının ilk günlerindeki yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel eksikliği için alım gerçekleştiriyor. Sosyal Güvenlik Kurumu Kendi bünyesine toplamda 50 kişilik boş pozisyon ile Müfettiş Yardımcısı alacak. Başvuru yapacak adaylar için başvurular bugün ( 16 Mayıs 2017 ) itibari ile başlamış bulunmaktadır. Adaylar bugün itibari ile en geç 26 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını yapmaları gereklidir.

ALIMI SINAV BELİRLEYECEK!

Sosyal Güvenlik Kurumu alımıı yapacağı Müfettiş Yardımcıları adaylarına sınav uygulayacak. Adaylar KPSS puan sıralasına göre 08 Temmuz 2017 tarihi ile 09 temmuz 2017 tarihlerinde yazılı sınava katılacaklardır. Yazılı sınav Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ziyabey Cad. No:6 Balgat/ANKARA adresinde sınava katılacaklardır. Adayların sınava katılabilmeleri için Sosyal Güvenlik Kurumunun aradığı bütün şartları taşımaları şarttır.

SINAV İÇİN KPSS PUANI ARANACAK!

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından 08-09 Temmuz 2017 tarihinde yapılacak olan sınava katılabilmek için 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan  Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP46 veya KPSSP113 puan türünden veya KPSSP118 puan türünden en az 80 veya üzeri puan almış olmaları gerekmektedir. 

ARANAN DİĞER NİTELİKLER:

Adaylar sınava katılabilmeleri için KPSS dışında , 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, sınavın yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlanılın hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, İktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurtiçi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak şartlarını taşımak zorundadır.

BAŞVURULAR:

Başvurular başlamış olup adaylar başvurularını en geç 26 Mayıs 2017 tarihine kadar Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No: 23 Çaııkaya/ANKARA). adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Posta ile yapılacak başvurularda evrakların 26/05/2017 günü mesai bitiminden önce belirtilen adrese ulaşmış olması gerekmektedir. Postadaki gecikmeler ve eksik belgeler ile yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim