Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 20 Kasım 2017 tarihli yayımladığı ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı farklı kadrolarda toplamda 8 kişilik kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü 657 Sayılı Devlet memurları kanuna göre ve Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre idari hizmet sözleşmeli personeli olarak aşağıdaki kadrolarda alım yapacaktır.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bünyesine toplamda 8 memur personel alacak. Buna göre Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, 2 Uluslararsı İlişkiler, 1 Hukuk, 1 İşletme, 1 Havacılık Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi ve 2 Harita mühendisi olmak üzere toplamda 8 kişi alacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, 2018 yılı Ocak ayı itibari ile 35 yaşını doldurmamış olmak, En az dört yıllık eğğitim veren fakültelerin yukarıdaki bölümlerinden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmak, Görevini yurtiçi veya yurtdışında yapmasına engel olacak herhangi bir durum olmamak ve Başvuru tarihi itibari ile son 5 yıl içerisinde yapılan YDS den ingilizce alanın C seviyesinde puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 20 Kasım 2017 tarihi ile 01 Aralık 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Buna göre başvurular, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü internet adresinde (www.shgm.gov.tr) yer alan Havacılık Uzman Yardımcılığı Sınavı Başvuru ekranından elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim