Sosyal Güvenlik Kurumu memur alımı yapacak. Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki memur personel ihtiyacını gidermek amaçlı 60 kişilik kadro ile müfettiş yardımcısı alacak. Başvuru şartları ve diğer ayrıntılar ilanın devamında yer almaktadır.

Sosyal Güvenlik Kurumu 11 Temmuz 2016 tarihli yaptığı duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak üzere 60 kişilik kadrosu ile Müfettiş Yardımcısı alacak. Alımı yapılacak kişiler kadroya dahil olabilmeleri için Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılacak yazılı ve sözlü sıva katılarak başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. Yazılı sınav 03 Eylül 2016 tarihi ile 04 Eylül 2016 tarihinde yapılacaktır. 

Başvuruda Bulunacak adaylar hangi şartlara uygun olmalıdır ?
  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
  • Sınavın yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
  • ÖSYM tarafından 2015 ve 2016 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS); KPSSP118 puan türünden 80 ve üzerinde puan almak ve sınava müracaat eden adaylar içerisinde en yüksek puanlı 300 kişi içerisinde bulunmak (2015 ve 2016 KPSS sınavları birlikte değerlendirilecek olup, son sıradaki adaya eşit puan alan adayların tümü sınava çağırılacaktır.)
  • En az dört yıllık eğitim veren yükseköğretim kurumlarının hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,
  • Süresi içerisinde başvurmuş ve başvuru belgesi ile birlikte istenilen diğer bilgi ve belgeleri Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına vermiş olmak,
Başvurular hangi tarih aralığında ve nerede yapılacak ?

Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettiş yardımcısı alımı ilanına başvuruda bulunacak adaylar, 25 Temmuz 2016 tarihi ile 05 Ağustos 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Sosyal Güvenlik Kurumu Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı (Simon Bolivar Caddesi No: 23 Çankaya/ANKARA). adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. Oluşacak herhangi bir gecikmede başvurular kabul edilmeyecektir.
İlanın Tam Metni İçin Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim