İçişleri Bakanlığı Samsun Valiliği 30 Ekim 2017 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak amaçlı toplamda 250 kişilik boş kadro ile alım yapılacak. Tüm Türkiye genelindeki iller için alım ilanı yayımlanmakta ve sürekli alım yapılacağı duyurulmaktadır. Devlet personel Başkanlığı tarafından yapılan son duyuruya göre, Samsun Valiliği bünyesine 250 Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımı yapacak. Samsun Valiliği 250 Bekçi alımı yapacak olup adaylar başvuru yapabilmeleri için başvuru şartlarını taşımaları gerekmektedir. 

Aranan şartları taşıyan adaylar öncelikle Sözlü sınava tabii tutulacak ve sözlü sınavdan başarılı olan adaylar ise yazılı sınava girmeye hak kazanacaklardır. Yazılı sınav sonuçlarına göre ise, Asil ve Yedek aday listesi belirneecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Samsun Valiliği bekçi alımı ilanına başvuru şartlarını taşıyan herkes başvuru yapabilir. Samsun Valiliği adaylardan, Erkek olmak, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, En az lise mezunu olmak, Askerliğini yapmış olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhagi bir sağık durumu olmamak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, en az 167 cm boyunda olmak, Samsun Valiliği il sınırları içerisinde en az bir yıl ikamet ediyor olmak ve herhangi bir hastalığa bağlı olmamaksızın kitle indexi 18 ile 27 arasında olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, 14 kasım 2017 tarihi ile 28 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, mesaai saatleri içerisinde ilçe Emniyet Genel Müdürlüğüne yapılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim