Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesine farklı kadrolarda memur alımı yapacağını belirtti. Adaylar başvurularını Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna göre yapacak ve adayların KPSS puan sıralaması yapılaraktır. Buna göre adaylar 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular kasım ayında başlamıştı ve artık sona ermektedir. Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemlerini tamamlamış adaylar var ise bir an önce başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Buna göre Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesindeki memur eksikliği için farklı kadrolarda toplamda 14 kişi alacak. Adayların bu kadrolara başvuru yapabilmeleri için Lisans mezunu olmaları ve KPSS den KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddeisndeki şartları taşımaki 18 yaşını tamamlamış ve 36 yaşından büyük olmamak, Herhangi bir kamu kurumda Sözleşmeli subay, Sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak görevinden fesedilmemiş olmak veya halen çalışmıyor olmamak, ilan edilen kadro seviyesine göre ünvanın gerektirdiği niteliklere sahip olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar boş kadrolar için başvurularına 13 Kasım 2017 tarihinde başladı ve en geç 06 Aralık 2017 saat 14:00 a kadar başvurularını tamamlamaları gerekmektedir. Buna göre başvurular son başvuru gününe kadar www.sahilguvenlik.gov.tr adresinden yapmaları gerekmektedir.İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim