Sağlık Bakanlığı Danışman alımı yapacak. Yayımlanan ilana göre Sağlık Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü  Sağlık Sisteminin güçlendirilmesi kapsamında Danışman istihdam edilecektir. İlgili proje kapsamı 26 Kasım 2015 ile 31 Mayıs 2020 arasındadır

Buna göre ilgili duyuru Sağlık Bakanlığ tarafından yapılmış olup, Sağlık Sisteminin güçlendirilmesi ve Desteklenmesi projesi kapsamında Kardiyoloji Uzmanı Bireysel Danışmanlık Hizmet Alımı ve Nöroloji Uzmanı Bireysel Danışmanlık Hizmet Alımı yapılacaktır.

İlgili ilan 26 Nisan 2018 tarihinde Sağlık Bakanlığı sitesinde yayımlanmış olup başvurularda ilanın yayımlanması ile birlikte başlamıştır. Buna göre söz konusu olan başvurular en geç 10 Mayıs 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar yapılması şarttır.

GENEL NİTELKLER:

Sağlık Bakanlığı genel olarak adaylardan, en az doçent düzeyinde akademisyen olmak, ilgili alım için uzman olarak en az 10 yıl çalışmış olmak, İyi derecede ingilizce biliyor olmak şartlar ıaranır. Ayrıca alım uzmanlığına göre;

Nöroloji Uzmanından, Serebrovasküler hastalıklar konusunda sağlık personeline yönelik eğitimlerde eğitim vermiş olmak ve İnme hastalığına yönelik Sağlık Bakanlığı ile çalışmalarda yer almış olmak tercih sebebidir.

Kardiyoloji alanında ise, Kalp ve damar hastalıklarından korunma ile ilgili ulusal veya uluslararası düzeyde çalışmalarda yer almış olmak, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar konusunda Sağlık Bakanlığı ile yapılan çalışmalarda yer almış olmak ve Kardiyoloji alanında ulusal veya uluslararası düzeyde yapılmış olan, eğitim programlarına eğitimci olarak katılmış olmak tercih sebebidir. İlgili duyuruya ulaşarak daha detayşı bilgi alabilirsiniz. Yapılan duyuruya ulaşmak için aşağıda sizler için paylaşacağımız bağlantıyı inceleyebilirsiniz.

https://goo.gl/26eqzZ

Editör: TE Bilisim