Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin personel ihtiyacının giderilmesi için açıklanan 3 kişilik avukat alımında başvurular 10 Ağustos tarihinde tamamlanması gerekiyor. Hukuk ve Avukat Müşavirliğine yapılacak olan personel alımında başvuru şartları neler? 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunda 48. maddede belirtilen genel şartları taşıyan adayların başvuru yapabileceği 3 Kişilik Avukat alımlarında KPSS P3 puan türlerinden en az 70 almış olmak gerekiyor. Eğitim seviyesinde Hukuk Fakültelerinden mezun olmak, avukatlık ruhsatına sahip olmak başvuru için istenilen diğer şartlar arasında bulunuyor. 

BAŞVURU TARİHİ İÇİN 10 AĞUSTOS SON GÜN;

Başvurular için adayların 10 Ağustos tarihine kadar işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Başvuru için ÖSYM'nin Bilkent Ankara’da bulunan merkezine şahsen başvuru yapılması gerekiyor. Posta yolu ile başvuru kabul edilecektir fakata adayların 10 Ağustos tarihinde başvurularını tamamlamış olmaları gerektiği ve posta yolu gönderilen evrakların gecikeceği için cuma günü yani 10 Ağustos tarihinde şahsen Bilkent Ankara Adresindeki ÖSYM'den başvuru işlemlerini tamamlamalarında fayda olacaktır.

İlan için tıklayın