Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı 2017 Aralık ayında memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanmasının ardından artık sona ermektedir. Adaylar başvuru şartına göre başvurularını en kısa sürede gerçekleştirmeleri gerekir. Buna göre Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı KPSS şartı olmadan, farklı alanlardan Yabancı dil seviyesine göre 12 kişilik boş kadro ile Uzman Personel alımı yapacağını belirtti. 

İlana göre adaylara Giriş sınavı yapılacaktır. Giriş sınavı sözlü olmak üzere 30 Ocak 2018 tarihinde ÖSYM Üniversiteler Mahallesi, İhsan Doğramacı Bulvarı No:1 Bilkent/ANKARA adresinde yapılacaktır. Aynı gün itibari ile sınav bitmez ise izleyen günlerde sözlü sınava devam edilecektir.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı bünyesine, İngilizce dilinden puan almış 9 Personel, İtalyanca dilinden puan almış 1, Arapça Dilinden puan almış 1 ve Farsça dilinden puan almış 1 uzman personel olmak üzere toplamda 12 kişi alacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı alım yapacağı uzman personeli adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Askerliği ile ilgisi bulunmamamk, Herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmmamamk ve görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, 4 yıllık lisans eğitimi veren yukarıdaki bölümlerden mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan yükseköğretim kurumlarından mezun olmak ve Yukarıdaki ihtiyaç doğrutusunda ilgili konularda bilgi ve tecrübeye sahip olmak, İlgili yabancı dil seviyelerinden puan almış olmak şartları aranmaktadır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile başladılar. Ancak artık başvurular sona ermektedir. Adaylar başvurularını en geç 04 Ocak 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını şahsen veya posta yoluyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayınız.