Orta Doğu Teknik Üniversitesi kamuoyuna duyuru yaparak 65 KPSS puanı ile 3 farklı pozisyon için memur alımı yapacağını duyurdu. Kamu personeli seçme sınavı KPSS' den 65 puan alma şartı ile 3 memur alımı yapacak. ODTÜ adaylarda aradığı kriterleri ve başvuru bilgilerini kamuoyu ile paylaştı. ODTÜ memur alımı ile ilgili tüm bilgileri haber içeriğinde bulabilirsiniz.

ALIMLAR NASIL YAPILACAK?

ODTÜ depo sorumlusu pozisyonu için Endüstri Meslek Lisesi kimya veya Meslek Yüksekokulu üniversite verilen kimya bölümlerinden mezun olan kişileri başvurularını değerlendirecek. Teknisyen pozisyonuna başvuru yapabilmek için yine ortaöğretim ya da meslek yüksekokullarında tesisat teknolojisi, sıhhi tesisat iklimlendirme ve soğutma, yağ teknolojisi makine kaynakçılık, torna tesviye, metal tesisat teknolojisi, Elektrik ve Elektronik bölümlerinden ARGE test mühendisi pozisyonuna başvurabilmek için Elektrik Elektronik Mekatronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak gerekiyor.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Bölüm şartları KPSS şartı ve pozisyonuna göre farklılık gösterecek. ODTÜ'nün 3 memur alımına başvuru yapmak isteyen adaylar ODTÜ MEMS merkezi Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No 280 Çankaya Ankara adresine müracaat edecekler online bir şekilde müracaat kabul edilmemektedir.

Editör: TE Bilisim