Milli Savunma Bakanlığı Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı en az ilköğretim mezunu sözleşmeli er alımında başvurular alınmaya başlandı. 2018 sözleşmeli er alımında  seçim aşaması yapılacak. Adayların eğitim ve yaş şartlarına hangi kriterler aranıyor.?

MSB 2018 Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlıklarında ön başvurular https://personeltemin.msb.gov.tr internet sitesi üzerinden alınacak. Adaylar başvurularını tamamlamalarının ardından seçim aşamasında gerçekleşecek. Adaylar seçim aşaması başvurularında istenilen belgeleri sunmaları gerekecek. 

Başvuru yapacak olan adayların Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı arasından birinci ve ikinci tercihlerini yapmaları gerekecek. 

BAŞVURU ŞARTLARI;

Adayların başvuru şartlarında askerliğini er yada erbaş olarak tamamlayan adaylar başvuru yapabilecek. Yaş şartında ise 25 yaşını tamamlamamış olmak gerekiyor. Eğitim şartında ise ilköğretim mezunu olmak daha önce askeri okullardan ayda TSK'dan milişiği kesilmiş olmamak şartları bulunuyor. 

NASIL BAŞVURU YAPIALCAK?

Adaylar başvurularını msb personel temini adresi üzerinden e devlet üzerinden giriş yaparak yapabilecekler. Giriş yapılması ile başvuru formunun doldurmak ve başvuru adımlarını tamamlamak gerekiyor. 

Başvuru kılavuzu için tıklayın

Editör: TE Bilisim