Milli Savunma Bakanlığı 30 Aralık 2016 tarihinde yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde toplamda 135 kişilik boş kadro ile Sivil Memur Alımı gerçekleştirecek. Alınacak adaylar için bazı kadrolara Bayan adaylarda başvuruda bulunabilirler. Alınacak adaylardan Milli Savunma Bakanlığı bazı şartlar aramaktadır. Bu şartlara uygun olan adaylar ancak başvurularını gerçekleştirebilirler.Ayrıca alınacak adaylardan, Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacaktır. En az lise mezunu olmak şartı ile Önlisans ve Lisans mezunlarıda başvuruda bulunabilirler. Lise mezunları KPSSP94 türünden, Önlisans mezunları KPSSP93 türünden, Lisans mezunları ise KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Kamu haklarından mahrum bulunmamaları, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, herhangi bir görevde zorunlu çalışmıyor olmak, yapılacak güvenlik soruşturmasından veya arşiv araştırmasından olmulu sonuçlar alabillmek, Sözleşmeli Subay, Astsubay, Uzman Erbaş veya sözleşmeli er olarak görev yapmıyor olmak, herhangi bir terör örgütüne üyeliği bulunmamak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise, Önlisans ve Lisans düzeyinde puan almış olmak, şartları aranacaktır. Bu şartlara uygun olan adayların başvuruları kabul edilecektir.

Başvuruda bulunacak olan adaylar, en geç 06 Şubat 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, Başvuru formunun Genel Ağ üzerinden doldurulması esnasında kendinize ait bir aday numarası belirlenecektir. Daha sonra bu numarayı kullanarak, kendi bilgilerinizi kontrol edebilir, varsa değiĢikliklerinizi yapabilirsiniz. Başvuru bilgilerinizi ve aday numaranızı gizli tutmanız gerekmektedir. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz. İlanın tam metninde kadro sayılarına, Hangi kadrolarda alım yapılacağına, Hangi kadro için kaç puan aranacağına ulaşabilir ve daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim