Merkez Bankası memur personel alımı devam ediyor. Merkez Bankası bünyesinde bulunan memur personel eksikliği için farklı niteliklerde ve pozisyonlarda toplamda 77 kişilik boş kadro ile memur personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup adaylar en geç 24 Temmuz 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Buna göre başvuru yapacak adaylar aşağıdaki belirtilen şartlrı taşımaarı dahilinde başvurulaını gerçekleştirebilirler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR:

Merkez Bankası memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar, isans ya da yüksek lisans mezunu olmak, 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, problem çözebilme ve amaliz yönleri güçlü olmak, eleştrisel düşünme becerisine sahip olmak, sözel ve yazılı anlama ve ifade yeteneğine sahip olmak, iyi derecede ingilizce bilmek, şartlarını taşıdıkları dahilinde başvurularını yapabilirler.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Merkez Bankası bünyesine 77 kişilik kadro ile, ,Araştırma ve Para Politikası Genel Müdürlüğü (2 kişi), Bankacılık ve Finansal Kuruluşlar Genel Müdürlüğü (6 kişi) Emisyon Genel Müdürlüğü (5 kişi), İletişim ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü (12 kişi), İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü (10 kişi), İstanbul Merkez Bankacılığı Eğitim ve Araştırma Merkezi (1 kişi) İstatistik Genel Müdürlüğü (9 kişi), Muhasebe Genel Müdürlüğü (5 kişi), Ödeme Sistemleri Genel Müdürlüğü (5 kişi), Piyasalar Genel Müdürlüğü (15 kişi), Strateji ve Kurumsal Yönetim Genel Müdürlüğü (5 kişi), Yapısal Ekonomik Araştırmalar Genel Müdürlüğü (2 kişi) alım yapacak.

Adaylar aşağıdaki kılavuzları kullanarak detaylı başvuru yapabilirler.

Elektronik Başvuru Kılavuzuna Ulaşmak İçin Buraya Tıklayınız.

İlanın Tam Metni için ve detaylı başvuru kılavuzu için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim