Maliye Bakanlığı memur alımı gerçekleştirilecek mi? Türkiye'de istihdamı karşılamak adına bünyelerindeki  açık pozisyonlarda bulunan memur ve personel alımları için Maliye Bakanlığı ilana çıkacak mı?


Bilindiği üzere son olarak 2 bin memur alımını bünyesine gerçekleştiren Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı 28 Nisan 2017 tarihine kadar bu alımları sürdürerek birçok açık olan pozisyonlara memur alımları gerçekleştirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, resmi sosyal medya hesabı üzerinden daha önce yapmış olduğu duyuru ile birlikte Maliye Bakanlığının açık pozisyonlar için bünyelerindeki kurumları 2 Bin personel alınacağını ve bu personel alımlarında ise 2015 ve 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı puanlarının geçerli olacağını duyurmuştu.

Peki Maliye Bakanlığı, kendi bünyesinde bulunan bağlı kurumlar ve kuruluşlar arasında yer alan  Gelir İdaresi Başkanlığı, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü ve Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü bünyesine personel alımı gerçekleştirecek mi?

Son zamanlarda birçok bakanlıklar tarafından açıklanan resmi personel alım ilanlarından sonra adaylar ise Maliye Bakanı Naci Ağbal, tarafından yukarıda saymış olduğumuz kurumlara personel alımı ilanı beklemeye başladı. Memur olma hayaliyle yatan kalkan adaylar bu hayalleri için biraz daha bekleyecekler. ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2017 KPSS sınav tercihleri ve merkezi atamaların son bulması ile birlikte şu ana kadar Maliye Makanlığınca resmi olarak açıktan atama ile herhangi bir birime personel alımı yapılacağı hakkında  duyuru yapılmadı. Maliye Bakanlığı tarafından yeni bir personel alım ilanı duyurusu yapılır yapılmaz sizlerle paylaşacağız.

Maliye Bakanlığı personel alım ilanı  için bizleri takip ediniz.
 

Editör: TE Bilisim