Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu 23 Ağustos 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki memur personel ihtiyacını karşılamak için yapacağı sınav ile 5 kişilik kadoya müfettiş yardımcısı alacak. Sınavın yapılacağı ve Görevin yapılcağı yer ANKARA dır. Ayrıca adayların Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumununu yapacağı sınava katılabilmesi için 2015 veya 2016 yıllaında A Grubu KPSSP54 puan türünden en az 75 puan almış olması gereklidir. Yapılacak sınava puanı en yüksek olan 100 kişi alınacaktır. Sınav Yazılı ve Sözlü olmak üzere 2 aşamada yapılacaktır. Adayların sınava katılabilmeleri için alt kısımdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

GENEL ŞARTLAR:
  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşıyan adaylar,
  • 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından A Grubu KPSSP54 puan türünden en az 75 ve üzeri puan almış olan adaylar,
  • Sağlık Durumu her türlü iklim şartlarında yolculuk yapmaya ve elverişli görev yapmaya uygun olan adaylar,
  • Yazılı sınavın yapıldığı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
  • En az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmak.
  • Sınav başvurusunu süresi içerisinde, usulüne göre ve gerekli belgeleri sunarak yapmış olmak.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar, 23 Ağustos 2016 tarihi ile 23 Eylül 2016 tarihleri arasında saat 17:30 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular, “MKE Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı, Anadolu (Tandoğan) Meydanı 06330 ANKARA” adresine şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Başvuru Formunu ve Özgeçmiş Formunu (www.mkek.gov.tr) İnternet sitesinden indirebilirsiniz. Ayrıca Buraya Tıklayarak ilanın tam metnini inceleyebilir ve daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Editör: TE Bilisim