İçişleri Bakanlığı Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımları için adayları sevindirecek bir açıklama geldi. Bilindiği gibi 2018 yılı bekçi alımları için bir alım ilanı beklenmekteydi. Daha önceki yıllarda yapılan alımlar il bazında Valilikler tarafından duyuruldu. 2018 yılı 7 bin bekçi alım ilanları için İçişleri Bakanlığı Polis Akademisi Başkanlığı bir açıklama yaptı. 

Polis Akademisi Başkanlığından yapılan açıklamada: emniyet hizmetleri sınıfında istihdam edilmek üzere en az lise ve dengi okullardan mezun olan 7 bin bekçi alımı yapılacağı belirtildi. İşte o ilan;

BAŞVURU ŞARTLARI;

Başvurularda eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak gerekecek. Adayların başvurular için gereken diğer şartlar ve il kontenjanları önümüzdeki günlerde açıklanacak. Daha önce yapılan alımlarda başvurular il bazında Valiliklere yapıldı. 2018 yılında Polis Akademisi Başkanlığının yeni duyuru yayımlanması ile alım yapılan adaylara görev öncesi eğitime tabi tutulması tahmin edilmekte. Başvuru şartları ve başvuru kılavuzu için resmi bir açıklama yapılır yapılmaz işin olsa ekibi olarak aktaracağız. Mobil uygulamamızı indirerek, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.

Anlık Bildirim: Mobil Uygulamamızı İndirin

Editör: TE Bilisim