İçişleri Bakanlığı yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesine memur personel alımı yapıyor. İçişleri Bakanlığı Lisans mezunu olmak sureti ile tüm Türkiye genelinde 928 Sözleşmeli Büro Personeli Alacak. Adaylar başvuru yapabilmeleri için bütün şartları taşımak zorunda ve İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan sınavda başarılı olmak zorundadır. Başvurular 15 Mayıs 2017 tarihinde başlamış olup adaylar başvurularını en geç bugün ( 22 mayıs 2017 ) itibari ile gerçekleştirmek zorundadır.

İçişleri Bakanlığı Alımını yapacağı 928 kişilik boş kadro ile adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımaları, giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmaları, Lisasn pozisyonları için Lisans mezunu olmak, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından B grubu Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları arayacaktır.

Bu şartları taşıyan Lisans mezunu adaylar, İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan sınava katılacaktır. Giriş sınavı, sözlü olarak yapılacaktır. Yukarıdaki şartlara göre başvurusu onaylanan adaylar İçişleri Bakanlığı tarafından yapılacak olan 26 Mayıs 2017 tarihili duyurusunu takip etmeleri gerekmektedir.

Başvurular 15 Mayıs 2017 tarihinde başlamış olup bu gün sona erecektir. Başvurular, Başvurular elektronik ortamda yapılacak olup posta yolu ile veya şahsen yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar ( https://goo.gl/W5MJcU ) bağlantısını kullanarak ilanın tam metnini inceleyebilirler. İlanın tam metninde sınav ile ilgili detaylı bilgi ve alım tablosu yer almaktadır.
Editör: TE Bilisim