Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesinde bulunan 25 kişilik boş kadro ile memur personel alımı yapacağını geçtiğimiz haftalarda duyumuştu. Yapılan duyuruya göre, Kredi ve Yurtlar Kurumu bünyesine 25 kişilik boş kadro ile Müfettiş Yardımcısı alacak. Başvuruların 25 Ekim 2017 tarihi itibari başlamasının ardından artık sona ermektedir. Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu alım yapacak olduğu adaylara, Teftiş Kurulu Yönetmeliği hükümlerince Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavı yapacak.

Yapılacak Giriş sınavına katılacak adayların 2017 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı puan durumuna bakılacak ve yapılacak sıralama ile sınava katılmaya hak kazananların listesi 20 Kasım 2017 tarihinde resmi internet sayfasından duyurusu yapılacaktır. Duyuru sonucan göre ilk 500 kişi arasında yer alan adaylar ise Ankara'da 03 Aralık 2017 tarihinde sınava katılacaklardır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu memur alımı başvurularında sona günlere gelindi. Başvurular 25 Ekim 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak adaylar başvurularını en geç 31 Ekim 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular ve diğer bilgiler hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Kredi ve Yurtlar Kurumu alım yapacağı Müfettiş Yardımcıları için adaylardan, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavınndan KPSSP48 puan türünden en az 80 puan almış olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşıyor olmak, İktisat, Siyasi, İşletme, İdari bilimler, Hukuk ve Siyasi Bilgiler fakültelerinden en az dört yıllık lisans eğitimi almış olmak veya bu okullara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylı olan yurtiçi veya yurtdışı okullardan mezun olmuş olmak, Kredi ve Yurtlar Kurumu Müfettiş Yardımcılığı sınavında iki defadan fazla katılmamış olmak, Müfettişlik karakteri ve Vasıflarına uygun olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık problemi olmamak şartları aranmaktadır.