Devlet Personel Başkanlığı tarafından Kasım ayında yayımlanan ilanlar arasında yer alan Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alım ilanında başvurular son günlere gelindi. Kültür ve Turizm Bakanlığı memur alım duyurusunu 03 Kasım 2017 tarihinde duyurmuştu. Buna göre  başvurular 20 Kasım 2017 tarihinde başlamıştı adaylar başvurularını hemen yapmaları gerekmektedir çünkü başvurular sona eriyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki eksikliği tamamlamak için Sosyal Bilimler Dalında 6 ve Mimarlık dalında 3 olmak üzere 9 Stajyer Kontrolör alımı yapacaktır. Buna göre Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yapılacak Giriş sınavına göre adaylar Ankara Genel İdari Hizmetler Sınıfında alım yapacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Başvuru yapacak adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve Arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2017 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 70 puan almış olmak Ocak ayı itibari ile Henğz 35 yaşını doldurmamış olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına enge lolabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak ve Üniversitelerin ilgili bölümlerinden en az dört yıllık eğitim veren fakülteltelerinden mezun olmuş veya bunlara denkliği olan ve YÖK tarafından onaylanmış Yurtiçi veya Yurtdışı kurumlardan mezun olmuş olmak şartları aranmaktadırç

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Hala başvuru yapmamış veya başvuru işlemlerini tamamlamamış olan adaylar başvurularını en geç 06 Aralık 2017 tarhine kadar yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular Kültür veTurizm Bakanlığı İnönü Bulvarı No:5 Kat: 6-7 Emek/ANKARA adresinde bulunan Kültür ve Turizm Bakanlığı Kontrolörler Kurulu Başkanlığına elden veya posta yolu ile müracaat etmeleri gerekmektedir. Bunun dışında yapılak başvuru yöntemleri geçerli sayılmayacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.