Kam Kurum veya Kuruluşlarının yaptıkları duyurulara göre kamuya 30 Bin 61 memur personel alımı gerçekleştirilecek. Üstelik alımı yapılacak olan 30 bin 61 memur personel adayında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmıyacak. Bir çok aday bu haberimize çok sevinecek ve bir an önce başvuru yapacaktır. Kamu Memur Personel alımları son hızı ile Nisan ayının başlaması ile devam etmektedir. Umuyoruzki Nisan ayında bir çok işsiz kişi yapılacak duyurular sayesinde iş sahibi olacaklar. KPSS Şartı Olmadan alım yapacak olan kurumlara alt kısımdan ulaşabilir ve başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

KPSS OLMADAN ALIM YAPAN KURUM VEYA KURULUŞLAR;

Adaylat Bakanlığı 2 Bin 750 Memur Personel Alımı; Adalet bakanlığı en son yapmış olduğu duyurusu ile bünyesindeki çalışan ihtiyacını karşılamak üzere toplamda 2 bin 750 kişilik boş kadro ile Hakim ve Savcı adayı alımı yapacağını duyurdu. Alımlar 06 Nisan 2017 tarihinde başlayacak olup en geç 13 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Başvurusu onaylanan adaylar ise Sınava katılarak sınavda başarılı olan adaylar kadroya alınacaktır. Alım hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı 22 Bayan İl Müftü Yardımcısı Alımı: Diyanet İşleri Başkanlığı Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan alım yapacağını belirtti. Duyuru 28 Mart 2017 tarihinde yapılmış olup, Diyanet İşleri Başkanlığı 22 kişilik boş kadro ile Bayan İl Müftü Yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Başvuruda bulunacak olan adaylar en geç 12 Nisan 2017 tarihi saat 16:30 a kadar başvurularını yapmaları şarttır. Başvurular şahsen yapılacaktır. Detaylı Bilgi İçin Buraya Tıklayınız.

Erdek Belediyesi 75 Kamu Personeli Alımı: Erdek Belediyesi bünyesindeki işçi personel ihtiyacını karşılamak amaçlı farklı statülerde 75 kamu personeli alımı yapacak. Erdek Belediyesi Geçici 38, Daimi 28, Engelli geçici 6 ve Eski Hkümülü 3 olmak üzere toplamda 75 temizlik işçisi alacak. Adaylardan KPSS şartı aranmayacak olup adaylar başvurularını en geç 06 Nisan 2017 tarihine kadar gerçekleştirmesi gerekmektedir Başvurular, Türkiye İş Kurumu resmi internet sitesinden veya şahsen yapılacaktır. Detay bilgi için Tıklayınız.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 12 Sözleşmeli Personel Alımı: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı alım duyurusu ile farklı bölümlerden toplamda 12 personel alımı yapacak. Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı, Almanca dilinde 5, Fransızca dilinde 2, İngilizce dilinde 2, Danimarkaca, Arapça, İdveççe, Rusça, İtalyanca ve Felemenkçe dilinde 3 Sözleşmeli personel alacak. Başvurular en geç 10 Nisan 2017 tarihine kadar devam edecektir. Daha fazla bilgi almak için ve şartlara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Manisa Köprübaşı Belediyesi 6 Personel Alımı; Manisa Köprübaşı Belediyesi bünyesinde bulunan işçi personel eksikliğini gidermek için en az lise mezunu olmak şartı ile, Lise Mezunu 2 adet Elektrik Teknisyeni, Yükseköğretim Mezunu 1 adet Veteriner, Yükseköğretim Mezunu 1 adet Mimar, Yükseköğretim Mezunu 1 adet İnşaat Mühendisi ve Önlisans Mezunu 1 adet Elektrik Teknikeri olmak üzere toplamda 6 personel alacak. Başvurular en geç 07 Nisan 2017 tarihine kadar devam ecek olup daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı Kara Kuvvetleri Komutanlığı 24 Bin Askeri Personel Alımı: Mart ayının başında duyurusu yapılmış olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı toplamda 24 bin kişilik kadro ile 11 bin Sözleşmeli Uzman Erbaş ve 13 Bin Sözleşmeli Erbaş alımı yapacak. Başvuru yapacak adayların önünde çok uzun bir süre bulunmaktadır. Son başvurular, 01 Aralık 2017 tarihine kadardır. Sözleşmeli Erbaş İlanı için Buraya ve Sözleşmeşi Uzman erbaş ilanı için buraya tıklayarak ilanlar hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz.

Jandarma Genel Komutanlığı 3 Bin 20 Subay ve Astsubay alımı : Geçtiğimiz günlerde duyurusu yapılan alım ilanı ile bir çok subay adayı ve Astsubay adayının yüzü güldü. Jandarma, 2 bin 650 kişilik kadro ile Astsubay ve 370 kişilik kadro ile Subay alımı gerçekleştirecek. Alımlar sözleşmeli olarak yapılacak olup başvurular, Subay alımı için 18 Nisan 2017 ve Astsubay alımı için 28 Nisan 2017 tarihinde sona erecektir. Başvuru ve Seçme Sınavınları kılavuzu için Buraya Tıklayınız.

TÜBİTAK 57 Personel Alımı : TÜBİTAK yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki personel ihtiyacı için toplamda 57 kişilik boş kadro ile personel alacak. Alımlar farklı ilanlarda olacak olup başvuru tarihleride farklıdır. TÜBİTAK UME 13, Bir farklı ilan ile TÜBİTAK UME 12 ve TÜBİTAK Teknoloji Transferi ve Sanayileşme Başkan Yardımcılığı 19 ve TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığına 13 personel alımı yapılacak. 13 Kişilik UME alımı için Buraya , 12 Kişilik UME ilanı için Buraya ve Diğer 19 kişilik ve 13 kişilik alımlar için Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Atabey Sulama Birliği 10 Personel Alımı: 31 Mart 2017 tarihinde alım duyurusu yapılan Atabey Sulama Birliği 10 kişilik boş pozisyon ile personel alacak. Başvurular en geç 10 Nisan 2017 tarihine kadar yapılması gerekmekte olup daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim