Kamu Kurumları veya Kamu kuruluşları bünyelerinde bulunan personel eksikliği için veya yeni personeller istihdam etmek için yeni yeni alım ilanları yayımlamaktadır. Bir çok aday bu haberimize çok sevinecek ve bu haber sayesinde işe girecekler. Adaylar aşağıda verdiğimiz olan kurumları yeni sekmede açabilir ve kurumların alım yaptıkları ilanları daha ayrıntılı bir şekilde inceleyebilirler.

KPSS ŞARTI OLMADAN ALIM YAPAN KURUMLAR:

ÇAYKUR 1500 İşçi Personel Alımı: ÇAYKUR bünyesindeki personel eksikliğini gidermek amaçlı farklı pozisyonlarda personel alımı yapıyor. Adaylar başvuru yapabilmesi için en az ilköğretim mezunu olmak zorundadır. Başvurular başlamış olup adaylar başvurularını en geç 18 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların daha detaylı bilgi sahibi olabilmeleri için Buraya Tıklayarak ilanı yeni sekmede açabilirler.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 28 Sözleşmeli Personel Alımı: Çevre ve Şehircilik Bakanlığı farklı illerde ki personel eksikliği için toplamda 28 sözleşmeli olarak personel alacak. Alımlar Ankara, Diyarbakır, Şırnak, Mardin ve Hakkari illerinde yapılacak. Alım pozisyonları ise, Avukat, İnşaat Mühendisi, Mimar, Harita Mühendisi, Elektrik-Elektronik Mühendisi, Jeoloji Mühendisi ve Jeofizik Mühendisi şeklinde dağılmaktadır. Adaylar başvurularını en geç 22 Mayıs 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha ayrıntılı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.


Süleyman Demirel Üniversitesi 110 Geçici İşçi Alımı: Süleyman Demirel Üniversitesi yaptığı duyurusunda işçi alımı yapacağını belirtti. Süleyman Demirel Üniversitesi geçici olarak yani 90 gün Temmuz Ağustos ve Eylül aylarından bahçe işleri için çalışacak, 104 işçi, 4 Engelli işçi ve Eskihükümlü ve Terör Mağduru 2 işçi alımı yapacak. Toplamda 110 kişi alınacak olup, adaylar başvurularını en geç 20 Mayıs 2017 tarihine kadar yapmaları gerekmektedir. Başvurular ve diğer konular hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 24 Bin Erbaş ve Uzman Erbaş Alımı: Milli Savunma Bakanlığı 24 bin kişilik kadro ile 11 bin Sözleşmeli Uzman Erbaş ve 13 Bin Sözleşmeli Erbaş olmak üzere toplamda 14 bin askerli personel alacak. Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayın. Uzman Erbaş ilanı hakkında daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Merkez Bankası 18 Personel Alımı: Merkez Bankası yapmış olduğu duyurusunda iki farklı ilan ile bünyesine 18 personel alımı gerçekleştirecek. Merkez Bankası bünyesine 12 Araştırmacı ve 6 Yönetici Asistanı alacak. Başvuru tarihleri farklı olup, Araştırmacı kadrosuna başvuru yapacaklar en geç 03 Temmuz 2017 tarihine kadar, Yönetici Asistanı kadrosuna başvuru yapacakalar en geç 12 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı KPSS Şartı Olmadan 9 Sözleşmeli Personel Alımı: Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı yaptığı duyurusu ile bünyesine, 9 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak persoel alımı gerçekleştirecek. Adaylar başvuru yapabilmeleri için sınavdan başarılı not almaları şattır. Başvuru yapacak daylar ise en geç 26 Mayıs 2017 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri şarttır. Ayrıntılı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Bandırma Belediyesi Sözleşmeli 1 Personel Alımı: Bandırma Belediyesi Devlet personel başkanlığo tarafında yapmış olduğu bildirisinde 1 kişilik kadro ile personel alacağını belirtti. Alımlar en geç 18 Mayıs 2017 tarihine kadar devam edecektir. İlan hakında daha ayrıntılı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Üniversiteler 500 Personel Alımı: Devlet Personel başkanlığı sürekli olarak üniversitelere öğretim üyesi, sözleşmeli personel alımı ve akademik personel alımı ilanları gibi paylaşımlarda bulunmakta. Adaylar Buraya Tıklayarak alım yapan üniversiteleri inceleyebilirler.

TÜBİTAK 60 Personel Alımı: TÜBİTAK farklı ilanlar ile bünyesine personel alımı yapmaktadır. TÜBİTAK BİLGEM ve TÜBİTAK UME toplamda 60 personel alacak ve adaylardan kamu personeli seçme sınavı şartı aramıyacaklardır. TÜBİTAK BİLGEM 45 Personel Alım İlanı İçin Buraya Tıklayınız. TÜBİTAK UME 15 Personel Alım İlanı İçin ise Buraya Tıklayınız.
Editör: TE Bilisim