Afyonkarahisar ilinde bulunan Çobanlar Belediyesi yayımladığı ilana göre bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyon ve niteliklerde personel alımı yapacağını belirtmişti. İlgili ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından Ağustos ayına ilan edilmişti. Ancak söz konusu ilanda başvuruların Eylül ayında başlayacağı açıklanmıştı. Buna göre adaylar başvurularına haberimizde detaylara göre başlayabilecekler.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILIYOR?

Çobanlar Belediyesi bünyesndeki personel eksikliğini gidermek için, Lisans mezunu 1 Mühendis, Ön Lisans mezunu 1 Muhasebeci, Ön Lisans mezunu 3 Tekniker, Lise Mezunu 1 Memur, Lisans mezunu 1 Bilgisayar İşletmeni, Ön Lisans mezunu 2 Tahsildar, Ön Lisans Mezunu 3 Zabıta Memuru, Lise Mezunu 3 Zabıta Memuru, Ön Lisans mezunu 3 İtfaiye Eri, Lise Mezunu 3 İtfaiye Eri olmak üzere toplamda İlk Defa Atanmak üzere 21 Memur alımı gerçekleştirecek.

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Çobanlar Belediyesi alımını yapacağı bu pozisyonlar için adaylardan genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi ublunmamak ve Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek şartları aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR NELERDİR?

Adaylardan özel olarak, Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, İtfaiye eri ve zabıta memurları için erkeklerde en az 167 cm boyunda ve bayanlarda en az 160 cm boyunda olmak, Sınavın yapılacağı tarih itibari ile 30 yaşından büyük olmamak, diğer pozisyonlar için belirtilen eğitim seviyesinde olmak, 

İtfaiye eri kadrolarına atanacaklar için sağlık açısından kapalı mekan, dar alan ve yükseklik gibi fobisi olmamak kaydıyla itfaiye teşkilatının çalışma şartlarına uygun olmaları ve İtfaiye eri ve Zabıta Memuru kadrolarına atanacaklar için itfaiye ve Zabıta teşkilatının ihtiyacına göre belirlenen, 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir.

Ayrıca adaylardan KPSS şartı olarak, Mühendis, Bilgisayar İşletmeni ve Tahsiilda pozisyonları için 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olmak ( Mühendis pozisyonu için en az 60 Puan ) ve diğer pozisyonlar için 2016 yılı KPSS'den en az 55 puan almış olmaları gereklidir. Ayrıca Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan alınmış olması gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvurularına  Eylül 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç  11 Eylül 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Adaylar başvurularını İstenen belgeler ile birlikte son başvuru günü saat 17:30 a kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Daya detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim