Geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Belediye'ye Kamu Personeli alımı yapılacak. Buna göre Çardaklı Belediyesi bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere 657 sayılı Devlet Memurları kanununa tabi olarak 9. Dereceli Tahsildar istihdamı sağlayacak. aşvuru yapacak adaylar Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 55 puan almış olmak zorundadır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Başvuru taşıyan erkek ve bayan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olmak ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans Bölümü Mezunu Olmak, Milli Eğitim Bakanlığı’ndan onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikasına sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Adaylar başvurularına 13 Ağustos 2018 tarihinde başlayacak ve en geç 15 Ağustos 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvuular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar Çankırı İli Atkaracalar İlçesi Çardaklı Beldesi adresine Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta yoluyla yapılacaktır. Postadaki gecikmeler ve duyuruda belirtilen süre içerisinde yapılmayan başvurular dikkate alınmaz

İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim