Çayıralan Belediyesine memur alımı yapılacak. Mühendis, Zabıta Memuru ve Memur kadrolarında yapılacak olan alımda Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 50 puan almak yeterli olacak. 24 Nisan tarihinde Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesinden yayımlanan ilan ile 657 sayılı DMK tabi memur istihdamı yapılacak. Alım yapılacak olan pozisyonlarda başvuru şartları neler?

BAŞVURU ŞARTLARI;

Genel İdari Hizmetler sınıfında 9/3 derecesinde yapılacak memur kadrosundaki 3 kişilik alımda Hukuk, Siyasal Bilgiler, İİBF mezunu olmak yeterli olacak. Erkek yada kadına adayların başvurabileceği alımda P3 puan türünden en az 50 almak yeterli olacak.

Teknik Hizmetler Sınıfında Mühendis kadrosunda 8/1 kadrosunda yapılacak alımlarda adayların İnşaat ve harita Mühendisi mezunu olması ve P3 puan türünden en az 50 alması yeterli olacak. Mühendis alımında alım yapılacak kadro sayısı 1

Genel İdari Hizmetler sınıfında görev alacak olan alımdan diğeri Zabıta Memuru alılar 9/1 derecesinde alım olacak. 1 Kişilik zabıta alımında adayların lisans mezunu olması Kpss puan türünde en az 50 alması yeterli olacak. 

Diğer genel şartlar: T.C. vatandaşı olmak, kamu hakkından mahrum olmamak, TCK 53. maddede belirtilen suçları işlememek, erkek adayların askerliği bitirmiş olmaları yada ertelemiş olmaları, görevini sürdürecek herhangi bir akıl hastalığının bulunmaması ve güvenlik soruşturmasından olumlu almaları halinde başvuru yapmaya hak kazanacaklar.

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Yozgat ili Çayıralan ilçesinde Belediye personeli olmak için yapılacak olan alımlara başvurular şahsen yapılabilecek. Ayrıca Mühendis ve memur alımlarında posta ile başvuru yapılabilecek.

Başvuru kılavuzu için tıklayın