Geçtiğimiz günlerde Boğazlıya Belediyesi tarafından yayımlanmış olan ilana göre belediye bünyesindeki memur personel eksikliğini gidermek için farklı pozisyonlarda alım yapacağını duyurmuştu . Buna göre Boğazlıya Belediyesi Memur, Zabıta Memuru, Bilet Satış Memuru, Mühendis, Teknisyen ve veteriner pozisyonları için alım yapacak. Başvuru süreci başlamak üzere ve başvuru yapacak adyalar mutlaka belirtilen başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar.

KADRO DAĞILIMI:

Boğazlıya Belediyesi toplamda 10 kişilik kadro ile alım yapacak ve kadro dağılımı, Lise Mezunu 2 Memur, Lisans mezunu 3 Memur, Lise mezunu  1Zabıta Memuru, 1 Bilet Satış Memuru, 1 Teknisyen, 1 Mühendis ve 1 Veteriner olmak üzere dağılmaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Başvuru yapacak adaylar mutlaka başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık durumu söz konusu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak Güvenlik ve Arşiv araştırmalarında olumlu sonuç almaları şarttır.

Ayrıca adaylardan özel olarak, 2916 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Daha önce görev yapılan Kamu Kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, 

Ayrıca Zabıta memuru pozisyonu için, erkeklerde 167cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak ve 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR BAŞLIYOR!

İlgili ilan, Haziran ayının ilk haftası yayımlanmış olup, adaylar başvurularınıa 22 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç, 06 Temuz 2018 tarihine kadar saat 17:00 a kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular istenilen belgeler ile birlikte, Yozgat ili Boğazlıyan Belediyesi adresindeki Boğazlıyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. İlanın tam metni için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim