Kamu İlahe Kurumu bünyesindeki memur personel eksikliği için geçtiğimiz haftalarda memur alım ilanı yayımlamıştı. Buna göre, Kamu İlahe Kurumu bünyesine 10 kişilik boş kadro ile Uzman yardımcısı alacak. uzman Yardımcısı kadrolarına ilse, 2 Avukat  ve 8 İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri mezunu olmak üzere 10 memur alınacak. Ayrıca adayların bu kadrolara yerleşebilmelri için KPSS puan durumuna bakılarak Uzman Yardımcılığı giriş sınavı yapılacaktır.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Başvuru yapacak adaylar başvurularını, en geç 01 Aralık 2017 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Hala başvuru yapmamış adaylar başvurular için aşağıdaki bilgileri incelemeleri gereklidir. Aranan şartlar doğrultusunda başvurular, Kamu İhale Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara" adresine şahsen veya posta yoluyla başvuru yapmaları şarttır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kamu İhale Kurumu adaylardan, 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Giriş sınavının yapılacağı yılın ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olmak, en az 4 yıllık eğitim veren ilgili fakültelerden mezun veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı fakültelerinden mezun olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, ÖSYM tarafından 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 80 puan almış olmak ve 200 kişi arasında olmak ve Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamamk şartları aranacaktır. Daha detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim