Kamu Gözetimi Kurumu memur personel alımı yapıyor. Kamu Gözetimi Kurumu bünyesindeki eksikliği tammalamak için Bağımsız Denetçi alımı gerçekleştirecek. Alımlar Kamu Gözetimi Kurumu tarafından yapılacak olan sınav ile belirlenecektir. Bağımsız denetçilik sınavı 12 Kasım 2017 tarihinde Ankara ve istanbul illerinde yapılacaktır. Başvuru şartları taşıyan ve başvurusu onaylanmış adayların listesi, sınavın yapılacağı yer ve sınav saati sınav tarihinden en az 15 gün önce Kamu Gözetimi Kurumu resmi internet sitesinde duyurulacaktır.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR:

Kamu Gözetimi Kurumu Bağımsız denetçi alım ilanına sınava katılacak adaylar, hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilgiler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca tasdik edilmiş yabancı yükseköğretim kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olanlar veya diğer öğretim dallarından lisans seviyesinde mezun olmakla beraber bu fıkrada belirtilen bilim dallarından lisansüstü seviyesinde diploma almış olanlar başvurabilir.

BAŞVURULAR:

Sınava başvurular 12 Eylül 2017 tarihi ile 25 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular son başvuru günü en geç 17:00 a kadar elektronik ortamda "http://www.kgk.gov.tr" adresinde yer alan Başvuru Formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır. İlanın tam metni için aşağıdaki ağlantıyı kullanabilirsiniz. İlanın tam metninde sınav hakkında daha detaylı bilgi verilmektedir.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim