Adalet Bakanlığına bağlı cezaevlerinde görev yapmak üzere çok sayıda İnfaz ve Koruma Memuru, İKM, Sağlık memuru, Şoför kadrolarında personel alımı yapılacak. CTE'ye bağlı cezaevlerinde istihdam edilecek memurların mülakat tarihleri ve listeleri açıklanmaya başlandı. İstanbul Bakırköy Adliyesi resmi internet sitesi üzerinden yapılan son dakika açıklamasının detayları neler?

MÜLAKAT TARİHLERİ BELLİ OLDU!

Bakırköy Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanlığından yapılan duyuruda Bakırköy ceza evleri 657 sayılı 4/B maddesine göre istihdam edilecek olan sözleşmeli personellerden İKM, şoför, sağlık memuru, aşçı, teknisyen alımları için mülakata girecek olan adaylar belli oldu. Buna göre bayan İKM, bay İKM, destek personelleri, sağlık memurları ve diğer personellerin mülakatları 10 Eylül tarihinden itibaren başlayacak. Bayan İKM 210 kişi, Erkek İKM'de ise 2 bin 773 kişi mülakata girecek. 

Başvurusu kabul edilen adaylar mülakata alınacaklar. Sözlü sınava gelirken istenilen belgeleri hazır bulundurmaları istenildi.

Mülakat listeleri için: https://goo.gl/CXosJE

Editör: TE Bilisim