Adalet Bakanlığı bağlı olduğu adliyeler ile cezaevlerinde çok sayıda personel alım ilanları yayımladı. 18 Mayıs tarihinde açıklanan zabıt katibi, icra katibi ve diğer kadrolardaki personel alım ilanlarında başvuru sonuçları açıklandı. Buna göre sözlü sınava girecek olan adaylar belli oldu.
 

PERSONEL ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI;

İstanbul Anadolu Adliyesi Adalet Komisyonu Başkanlığından yapılan açıklamada adayların sözlü sınav tarihilerinde Adalet Komisyonunda bulunmaları istenildi Ayrıca istenilen evraklarında teslim edilmesi gerekli olacak.
Sözleşmeli zabıt Kâtibi, İcra Katibi, Mübaşir, Teknisyen, Aşçı aday tespit değerlendirme sonuçlarına göre Bakırköy Adliyesi, İstanbul Anadolu Adliyesi, İstanbul Bölge Adliyesi Mahkemesi Silivri Adliyesi, Bölge İdare Mahkemeleri için istihdam edilecek olan personelin 3 katı kadar aday mülakat sınavına katılacak. 

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından duyurulan ve Adliyeler tarafından yapılan sözlü ve uygulama sınavları ile gerçekleşen sınavda İstanbul Anadolu Adliyesi 454 zabıt katibi, Bakırköy Adliyesi 394 aday, Bölge Adliye Mahkemesi 195 adayın, Bölge İdare Mahkemesi 84 zabıt katibi, Silivri Adliyesi 43 katip uygulama sınavından başarılı olarak sözlü sınav giremeye hak kazandılar.

Sonuçlar için: http://www.istanbulanadolu.adalet.gov.tr/

Editör: TE Bilisim