İETT Memur Alımı 2016
İETT memur alımı yapıyor. İETT bünyesinin memur personel ihtiyacını gidermek üzere toplamda 5 adet Müfettiş yardımcısı alıyor. Sizde İETT ailesine katılmak için alt kısımda verilen bilgileri inceleyerek başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü 20 Ocak 2016 tarihli yapmış olduğu duyurusuna göre bünyesindeki boşta bulunan kadroları tamamlamak adına 6. dereceden toplamda 5 adet Müfettiş yardımcısını kadrosuna alacaktır. Alınacak olan Müfettiş Yardımcılarının kadroya dahil olabilmeleri için, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğünün düzenleyeceği Yazılı ve Sözlü olarak iki aşamadan oluşan Giriş Sınavına katılarak alınacaktır.Sınava katılabilmek için şu şartlara uygun aday olması gerekmektedir:
GENEL ŞARTLAR:
     - 2014 ve 2015 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından A Grubu Lisansta KPSS49 veya KPSS 63 puan türünden en az 70 puan almış olan adaylar,
     - Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi bulunmayan adaylar ( erkek adaylar için )
     - 2016 Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
     - 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesinde yer alan şartları taşıyan adaylar,
     - Üniversitelerin Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri ile en az dört yıl eğitim veren ve denkliği yetkili makamca kabul edilen yerli ve yabancı fakültelerden birini bitirmiş olan adaylar,
     - Görevini yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumuna sahip olmayan adaylar, 
BAŞVURULAR:
Başvuruda bulunacak olan adayar, 01 Şubat 2016 tarihi ile 15 Şubat 2016 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü Şahkulu Mah. Erkan-ı Harp Sok. No: 2 Tünel 34421 Beyoğlu/İstanbul adresine elden yapılacaktır. Müfettiş yardımcılığı giriş sınavına posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
Editör: TE Bilisim