İçişleri Bakanlığına Lisans mezunu büro memuru alınacak. Bilindiği gibi İçişleri Bakanlığına bağlı Nüfus birimlerinde görev almak üzere sözleşmeli personel istihdam edilecek. Nüfus Müdürlüklerine Emniyet Genel Müdürlüğünün bazı birimlerinin devredilmesinin ardından personel ihtiyacı artmıştı. Buna göre Türkiye Geneli bir çok ilde ve ilçede Nüfus Müdürlüklerinde ki ihtiyaçları gidermek için alımlar başlayacak.

BAŞVURU TARİHLERİ.

Büro personeli unvanlarında 657 sayılı devlet memurlarını kanununda 4/B fıkrasına göre istihdam edilecek olan personellerin taşra birimlerinde görev alacaklar. Toplamda 1117 personelden 4 yıllık lisans mezunu olan adaylar arasından 160 kişi istihdam edilecek. Başvurular 16 Temmuz tarihinde başlayacak. Son başvuru tarihi 20 Temmuz cuma günü tamamlanacak.

EN ÇOK ALIM YAPILAN İLLER

Lisan mezunu büro memur alımlarında en çok alımlar İstanbul 20, Ankara 10, Van 10, İzmir 8, Bursa 8 kişi alım yapılacak. Başvuruların ardından il gruplarına göre bölgesel olarak sözlü sınav yerleri belirlendi. Kazanan ve göreve başlayan büro memurların ne kadar ücret alacakları da belli oldu. Buna göre 2,439 Tl brüt ücret ödemesi yapılacak.

Başvuru yapmak ve detaylar için tıklayın

Editör: TE Bilisim