İçişleri Bakanlığının personel ihtiyacının giderilmesi için Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sitesi personel alım portalı üzerinden adaylara duyurulan ve başvuruları tamamlanan 1117 memur alımları için sonuçların açıklanması beklenmekte. 

KPSS'den en az 60 puan ve eğitim düzeyinden ön lisans ile lisans mezunu olan adaylar başvuru işlemlerini tamamladı. Lisans mezunu 957 ön lisans mezunu 160 alım ile toplamda 1117 personel alımları için Türkiye genelinde bir çok il ve ilçede görev almak isteyen adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını işin olsa ekibine sormaktalar. İçişleri personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

BAŞVURU SONUÇLARI;

İçişleri Bakanlığına yapılacak alımda adaylardan alım yapılacak olan personelin 5 katı kadar aday mülakat için çağırılacak. Sonuçların ne zaman açıklanacağına ilişkin yapılan açıklamalarda 25 Temmuz tarihinde açıklanacağı ve içişleri resmi internet sitesi üzeriden başvuru sonucuna ilişkin duyuru yapılacağı belirtildi. Sonuçlar açıklanır açıklanmaz işin olsa sosyal medya üzerinden ve mobil kullanıcılara duyurucağız. İşin olsa mobil uygulamasını indirerek anında bilgi sahibi olabilirsiniz.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim