Mart ayında yayımlanan ilana göre Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finanas ve İhale Birimi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için alım yapacağını belirtmişti. Başvuruların ilanın yayımlanması ile birlikte başlamasının ardından 17 Nisan 2018 tarihinde sona ermişti. Ancak son olarak Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Başvuru süreleri tekrar açıldı ve başvurular uzatıldı. İlgili ilan hakkında herhangi bir bilgisi olmayan adaylar için tekrar bir hatırlatma yapalım.

Hazine Müsteşarlığı yayımladığı ilan ile, 8 kişilik boş kadrosu ile uzman personel alacak. Buna göre, Hukuk Müşavirliği, Bilgi Teknolojileri Yöneticiliği ve İnsan kaynakları yöneticiliği pozisyonları başta olmak üzere birimin ihtiyacına yönelik belirlenecek diğer uzman pozisyonlarında görevlendirileceklerdir.

Söz konusu ilan ile adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Yapılacak Seçme Sınavı tarihi itibari ile genel bütçe kapsamındaki idareleri, özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarından birinde çalışıyor olmak, Yapılan KPDS ( kamu personeli Yabancı dil bilgisi seviye tespit sınavından veya Yabancı Dil Sınavından ( YDS ) ingilizce dilinden henüz geçerlilik süresi dolmamış olan sınavdan en az 80 puan almış olmak ve 4 yıllık eğitim veren fakültelerin siyasal bilgiler, hukuk, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, mühendislik, mimarlık, veteriner ve iletişim fakülteleri ile üniversite ve fakültelerin matematik, istatistik, bilgi ve belge yönetimi, biyoloji ve kimya bölümlerinden mezun olmuş olmak şartları aranmaktadır.

Bu şartları taşıyan adaylar Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finans ve İhale Birimi tarafından yapılacak Seçme Sınavına katılacaklardır. Buna göre adaylar başvurularını en geç 04 Mayıs 2018 tarihi saat 17:00 kadar (http://www.cfcu.gov.tr) adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte elden veya posta yolu ile yapmaları gerekmektedir. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim