Hazine Müsteşarlığı geçtiğimiz günlerde memur personel alımı yapacağını belirtmişti. Duyurunun üzerine memur alım başvuruları 25 Aralık 2017 tarihinde başlamıştı ve artık başvurularda son günlere gelindi. Peki İlanın detayları nedir? Hazine Müsteşarlığı bünyesine toplamda 16 kişi alacak. Buna göre Hazine Müsteşarlığı Genel İdare hizmetleri sınıfındaki 8 inci ve 9 uncu dereceli boş kadrolarına, 5 İktisat, 3 Maliye, 2 Hukuk, 1 Endüstri Mühendisliği, 1 İnşaat mühendisliği, 2 Matematik ve 2 İstatistik alanlarında toplamda 16 kişi alacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

Hazine Müsteşarlığı adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, En az dört yıllık eğitim veren fakültelerin yukarıdaki alanlarından mezun olmuş olmak veya bunlara denkliği olan ve YÖK onaylı yurtdışı yükseköğretim kurumlarından mezun olmuş olmak, Giriş sınavının yapılacağı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşından büyük olmamak, ÖSYM tarafından 2016 veya 2017 yıllarında yapılan Yabancı Dİl Sınavından Almanca, Fransızca veya İngilizce dillerinin herhangi birinden en az C seviyesinde puan almış olmak ve 2017 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 75 puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR SON ERİYOR!

Hazine Müsteşarlığı uzman yardımcısı alımı başvuruları, 25 Aralık 2017 tarihinde başlamıştı. Ancak başvurularda son günlere gelindi. Başvuru yapacak adaylar en geç 05 Ocak 2018 tarihine kadar saat 18:00 a kadar başvrularını gerçeklştirmeleri gerekmektedir. Başvurular, (http://www.hazine.gov.tr) internet adresi üzerinden, Şahsen veya posta yolu ile yapılacaktır. başvuru tarihi dışında başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlanın tam metni için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim