Hazine Müsteşarlığı yayımlamış olduğu ilana göre bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak amaçlı alım yapacağını belirtti. Duyuru Devlet Personel başkanlığı tarafından yapılmış olup başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre Hazine Müsteşarlığı Merkezi Finanas ve İhale Birimine Personel Yönetmeliği uyarınca Uzman personel kadrosu için seçme sınavı yapacak. Sınava katılacak adaylar başvuru şartlarını taşımak zorundadırlar. Buna göre alınması Planana uzman Personel adayları Hukuk Müşavirliği, Bilgi Teknolojileri Yöneticiliği ve İnsan Kaynakları Yöneticiliği pozisyonları başta olmak üzere Birimin ihtiyacına yönelik belirlenecek diğer uzman pozisyonlarında görevlendirilecektir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylardan, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, en az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin veteriner ve iletişim fakülteleri ile üniversite ve fakültelerin matematik, istatistik,hukuk, iktisadî ve idarî bilimler, iktisat, işletme, mühendislik, mimarlık, bilgi ve belge yönetimi, biyoloji ve kimya bölümlerinden mezun olmuş olmak veya YÖK onaylı olmak sureti ile yurtdışı yükseköğretim fakültelerinden mezun olmuş olmak, Sınav tarihi itibari ile genel bütçe kapsamındaki kamu idareleri, özel bütçeli idareler ve sosyal güvenlik kurumlarının birinde çalışıyor olmak ve ÖSYM tarafından yapılan kamu Personeli Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit sınavından veya yabancı Dil Sınavından geçerlilik süresi dolmamış olan sınavdan en az 80 puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre başvurular en geç 27 Nisan 2018 tarihine kadar mesai saati bitimine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Buna göre başvurular (http://www.cfcu.gov.tr) adresinden temin edilecek İş Talep Formu ile birlikte ve istenilen belgeler ile birlikte Merkezi Finans ve İhale Birimi T.C Başbakanlık Hazine Müsteşarlığı Kampüsü E Blok İnönü Bulvarı No:36 06510 Emek Ankara adresine ulaştırmaları gerekmektedir. İlanın tam metnini incelemek isteyen adaylar Buraya Tıklayarak daha detaylı bilgi alabilirler.

Editör: TE Bilisim