Halkbank kendi sitesinde yaptığı duyurusuna göre bünyesine Tüm Türkiye genelinde memur alımı yapacağını belirtti. Halkbank bünyesinde bulunan 1000 kişilik boş kadro ile servis görevlisi alacak.  Adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda başvurularını gerçekleştirebilirler. Halkbank alım yapacağı Servis görevlisi kadrosu için adaylara sınav yapacak olup, başvuru yapan adaylar arasında bir değerlendirme yapılarak belirlenen adaylar sınava çağırılacaktır.

SINAVA KATILMA ŞARTLARI:

Halkbank alım yapacak olduğu Servis Görevlisi kadrosu için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Üniversitelerin en az dört yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun olmuş olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 01.01.1987 ve sonrası doğumlu olmak, Banka kanuna göre bankada çalışması yasaklanmamış olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek sağlık problemi olmamak ve Banka tarafından yapılacak araştırma sonucunda tutum, davranış ve özgeçmişleri bakımından bankacılık mesleğine uygun bulunmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adyalar, 18 Ekim 2017 tarihi ile 09 Kasım 2017 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Halkbank resmi internet sayfasından yapılacak olup bunun dışında yapılacak şahsen veya posta yolu başvurular kabul edilmeyecektir.

Ayrıca adaylar sınava başvuru yapabilmeleri için sınav başvuru bedeli olan 75 TL lik tutarı en geç 09 Kasım 2017 tarihi saat 17:00 a kadar Türkiye Halk Bankası A.Ş. Şubelerinden, adayın T.C. Kimlik Numarası, Adı ve Soyadı ile en az biri cep telefonu olmak üzere 2 (iki) telefon numarası verilerek yatırılacaktır. EFT, Kredi Kartı, ATM ve PTT kanalıyla yapılan ödemeler kabul edilmeyecektir. İlanın tam metnini incelyerek daha detaylı bilgi alabilir ve başvuru yapabilirsiniz. İlanın tam metni içni aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni

Editör: TE Bilisim