Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanmış olan ilana göre Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak ,için farklı bölümlerden Mühendis alımı yapacağını belirtti. Söz konusu ilan ile adaylardan 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak ve Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Ayrıca söz konusu ilan ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğüne memur alımı yapılacaktır.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Tarım Bakanlığı alacağı sözleşmeli personel adaylarından genel olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak , Herhangi bir suç hükümlülüü bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Askerlik durumu itibari ile askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emeklli aylığı almıyor olmak, 40 yaşını doldurmamış olmaki 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartları aranacaktır.

Özel olarak ise, Belirtilen Mühendislik bölümlerinden mezun olmuş olmak, Yapılan İngilice dil sınavından en az 50 puan almış olmak ve Ataması yapılan personel 5 yıl süreyle tayin talebinde bulunamayacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacak olup yani 18 Haziran 2018 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 29 Haziran 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Buna göre başvurular, şahsen Giresun Fındık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’ne (Teyyaredüzü Mah.Atatürk Bulvarı Giresun/Merkez) yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İlanın Tam Metni